BUHASDER 2.BİLİMSEL ETKİNLİĞİ - Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği

BUHASDER 2.BİLİMSEL ETKİNLİĞİ

Birincisini, bilimsel çalışmaların temel öğelerinden biri olan biyoistatistik alanında kurs proğramını tamamlayarak gerçekleştiren BUHASDER, 2.Bilimsel Etkinliğini “Multidisipliner Hepatit Toplantısı” adı altında, Türk ilaç endüstrisinin önemli üyelerinden biri olan SANOVEL'in de işbirliğiyle, Polonya'nın Başkenti Varşova'da Marriott Hotel'de,14-16 Eylül 2012 tarihlerinde, 32 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Sosyal proğram dahilinde panoramik şehir tanıtım turu, Kraliyet Sarayı gezisi ve Lazienki Park'ında yürüyüş gibi aktiviteler gerçekleştirilirken, bilimsel proğramda “Kronik Hepatit C Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar” ve “Olgular ile Kronik Hepatit B Tedavisi” toplantıları başarıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğimizi onurlandıran oturum başkanları, konuşmacılar ve tüm katılımcılara, işbirliğinden dolayı SANOVEL ilaç endüstrisi çalışanlarına ve etkinliğin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesinde maksimum özen gösteren turizm acentası JULES VERNE Travel&Event'e bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.